Ons bestuur

IMG_0265zwwErik Vonk
Ik ben mede vennoot van een accounts kantoor. Sinds 1998 ben ik zelfstandige. Ben bij winterwonderland gekomen om een bijdrage te leveren aan winterwonderland en aan Ochten. Mijn taak binnen het bestuur is Penningmeester. Waar vooral voorop staat: Facturatie en cijfer prognose.

 


IMG_0290zwwDick Velthuizen
Ik ben Horeca ondernemer op markten en evenementen en woon in Ochten. Winterwonderland is een super evenement waar ik als ondernemer graag energie in steek om voor het dorp iets moois neer te zetten.

 

 


IMG_0343zwwHerman van Eldik
Als inwoner van Ochten draag ik graag mijn steentje bij voor Winterwonderland. Sinds 2011 ben ik lid van Winterwonderland. Voornamelijk ben ik in het bestuur om ideeën te spuien. Daarnaast is mijn schuur opslag voor diverse spullen en maak ik heerlijke soepen voor Winterwonderland.

 


IMG_0301zww

Kees van Ouwerkerk
In het dagelijks leven werk ik als chef-kok bij het Gran Casino Tiel. Voor deze baan werkte ik als bedrijfsleider bij Restaurant Rivierendal in Ochten. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met Winterwonderland. Dit doe ik nu sinds 2012. Tevens ben ik het aanspreekpunt voor de organisatie van de markt. 

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.